top of page

Welkom in mijn (niet zo) secret garden...Welkom in "De grootste kleine eetbare tuin", een klimaatrobuust paradijsje en het resultaat van mijn mans chronisch enthousiast optimisme en zijn liefde voor de natuur en biodiversiteit.

En daar rechts in beeld, aan het einde van de lichtslinger, onder de reusachtige bordeauxrode beuk, daar vind je mijn werkplek.

In alle rust en omringd door eetbaar groen, geef ik er de finishing touch aan mijn beelden en presenteer ik mijn werk aan klanten.

Ik deel dat prachtige plekje niet enkel met mijn gezin, maar ook met 200000 ijverige bijen en met leergierige imkers in spe die er de kneepjes van het vak komen leren of met lepelsnijders die, met hun messen schrapend over het vers gekapte hout, post vatten rond het knetterende kampvuur.


Het is een plek die het komende jaar nòg meer zal ingezet worden om verbinding te creëren, niet enkel met onze vrienden, maar ook voor ondernemers die er een dagje willen coworken tussen het groen en voor gezinnen die op zoek zijn naar inspiratie en ontwerp van hun eigen eetbare, regeneratieve tuin.


Geïnteresseerd in deze (niet zo) secret garden? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en kom binnenkort als eerste te weten wanneer deze dagen van cowork, inspiratie en workshops zullen plaats vinden. De huisgemaakte (ijs)thee en honing uit eigen kast staan voor je klaar!


Comentários


bottom of page