top of page

Don't be a Vanessa...

Vanessa had het allemaal prachtig geregeld.

De locatie die ze speciaal had uitgezocht voor haar event werd van boven tot onder gedecoreerd en zou iedereen van zijn/haar sokken blazen, de deelnemers zouden verwelkomd worden met haar speciaal voor de gelegenheid bedachte signature drink en de catering had zichzelf overtroffen met hapjes die vlotter naar binnen gingen dan koffie op een veel te vroege maandagochtend.

Ze had haar flashy powerdress aangetrokken aan om nog sterker voor haar publiek te verschijnen en haar speech was er eentje om duimen en vingers van af te likken. De begeesterde fonkeling in de enthousiaste ogen van haar klanten gaf haar energie die haar nog harder deed stralen, waardoor het dak er af knalde.

Vlak voor de start van dit prachtig tafereel bedacht ze "Verdorie, dìt moeten mijn toekomstige klanten ook zien, ze zouden geen seconde twijfelen om met me in zee te gaan." Dus ze besloot om haar moeder (trouwe fan van het eerste uur) haar digitale camera in handen te duwen en te promoveren tot fotograaf.
Vanessa had het allemaal zo goed uitgedacht... maar door geen beroep te doen op een professional om dit in beeld te brengen, liet ze zo veel kansen liggen. #epicfail

Don't be a Vanessa en betrek me (liefst langer dan een uur op voorhand) bij je plannen: investeer in professioneel beeldmateriaal van je event, je personeelsfeest of je workshop. Ik zorg voor content die jou nòg meer zal onderscheiden én die je zal helpen om makkelijker de juiste nieuwe klanten aan te trekken.

Terwijl jij tijdens je workshop of event ongestoord voluit gaat in je eigen zone of genius, zorg ik voor de mooiste plaatjes van jou én van jouw gasten en deelnemers. Ongeforceerd. In volle actie en in de energie die je wil uitstralen. Op een manier die goed voelt voor jou en die je ook graag wil laten zien.

Na afloop heb je straf beeldmateriaal in handen dat je op verschillende manieren kan inzetten:

  • stuur een (fysiek) bedankkaartje met één of meerdere foto’s van je event en een persoonlijke boodschap aan je gast

  • gebruik de beelden op je website om toekomstige events in stijl aan te kondigen

  • deel en tag op social media en laat iedereen voelen hoe het was. Maak potentiële klanten warm… de volgende gelegenheid om er bij te zijn, zullen ze niet zo maar laten passeren.

Klinkt geweldig, toch?

Workshop of event? Ik breng het graag voor je in beeld.

Contacteer me en doe je plannen uit de doeken. Ik kijk er nù al naar uit.

Comentarios


bottom of page