top of page

Portret

Een koppelsessie om de liefde te vieren, een gezins- of familiesessie die er voor zorgt dat er geen ontbrekende puzzelstukken zijn in je familiegeschiedenis of een feestbeest in huis? 

Elke mijlpaal verdient het om gedocumenteerd te worden.

_98A0278.jpg

Schrik of geen zin om te poseren?

I know the feeling, want ook ik krijg schrik van mensen die een pose aannemen en niet laten zien wie ze écht zijn.

Het is een diepgeworteld schoolfotografen-trauma vrees ik: Wie heeft ooit het idee gelanceerd dat je voor een portret braaf op je stoel moet zitten, je knieën naar rechts en je hoofd naar links moet draaien en liefst dan nog spontaan lacht binnen de 2.4 seconden? 

Laat dus vallen dat achterhaald idee, ga mee met me op stap, relax, maak plezier, geniet van elkaar of plaag elkaar een beetje. Dankzij mijn ervaring loods ik er je zo door!

Vergeten is "des mensen".

Het heeft een belangrijke functie: je moet immers vergeten om plaats te maken voor nieuwe herinneringen.

Het is een beetje zoals plaats maken op de harde schijf van je computer.

Maar sommige zaken wil je voor altijd kunnen blijven vasthouden.

En daar ga ik je bij helpen. Mijn beelden worden jouw extern geheugen.

Come as you are.

Meer heb ik niet nodig om voor jou de mooiste koesterplaatjes te maken.

_98A2059.jpg

Deze reportage is perfect voor

  • wie niet graag poseert, maar wel waarde hecht aan mooie portretten

  • wie spontaan verkiest boven geforceerd

  •  wie zwanger is, de liefde viert, jarig is, eecommunie/lentefeest/groeifeest plant, een baby kreeg, een huisdier adopteerde, naar het buitenland gaat en de achterblijvers verrassen koesterplaatjes, ... 

  • wie de herinnering aan een bepaalde fase in zijn/haar leven wil kunnen vasthouden

Een portretsessie...

  • dat ben ik die 1,5 uur samen met jou vol overgave jou, je gezin, je familie (al dan niet inclusief bijhorende beestendbende) in beeld brengt

  • dat is mijn arendsoog dat na opname de beste beelden selecteert én bijschaaft tot de beste versie

  • dat is een selectie van minstens 100 beelden die je nadien in hoge resolutie en zonder watermerk kunt bekijken in én downloaden vanuit je eigen online galerij

  • dat is een cadeauboekje (formaat 15 x 20 cm) met daarin jouw 20 favoriete beelden die je zelf uitkiest en nadien thuis geleverd krijgt

  • heb je vanaf 500 euro *

* Voor gezinnen tot 6 personen en op een locatie in het Waasland. Ben je met meer of gaan we verder weg? Geen probleem! Mail me voor een op maat gemaakte offerte.

Wat anderen zeggen over hun portretsessie

We zijn zelf wat camera schuw en hebben daarom niet veel foto's van ons en ons gezin. Sieglinde to the rescue!

De gezinssessie verliep heel ontspannen en spontaan op een door Sieglinde perfect uitgekozen locatie. We konden lekker onszelf zijn en kregen op tijd en stond de juiste aanwijzingen

Het resultaat: prachtige foto's tonen hoe wij als gezin zijn - speels en soms chaotisch - en ook elk apart als individu tonen wie we zijn. De nagel op de kop!

Een leuke ervaring met een zalig resultaat!

Lore

Geen geforceerde/ongemakkelijk situaties, enkel een vlotte babbel, een wandeling en vooral onszelf zijn… mooier kan het niet. We zijn zo tevreden dat we meteen ook onze huwelijksreportage bij Sieglinde boekten.

Els

Superfijne samenwerking met Sieglinde. Ze wist mijn zoontje (met een beperking) volledig te charmeren en mooi voor de lens te krijgen! Ook voor ons als gezin was het een toffe ervaring!

Nicky

Je voelt je direct op je gemak bij haar. Het resultaat is telkenmale verbluffend. Daarom dat we ook jaarlijks ons gezin laten fotograferen.
Altijd ontspannende en aangename ontmoeting.
Professioneel, snelle service en mooi aanbod.

Caroline

Deze mijlpaal is door jou tastbaar geworden. Dankjewel voor je prachtige werk. Hiervan gaan wij en iedereen rondom ons zo genieten.

 

Eline

Op stap gaan met Sie is al een belevenis op zich. Ze is zo vlot in omgang met mensen dat je niet anders dan spontane poses terug vindt in de reportage. De composities die ze ziet zijn uitstekend, ze maakt optimaal gebruik van de mogelijkheden op de locatie waar de sessie plaats vindt. Ze is een echte dirigent en weet precies wat van haar wordt verwacht en maakt de verwachting waar.

Michel

Soms wil je een moment laten vastleggen, maar hoeft het niet zo uitgebreid te zijn.

 

Liever een korte en krachtige portretsessie?

 

Kijk dan zeker even hier!

nikki_moreno_heide-1831.jpg
bottom of page