top of page

Wat Jean Blaute me toevertrouwde was erg herkenbaar...

Weet je wat het is Sie, ik leid aan fascinaties. Ik wil het allemaal gezien, gelezen en geweten hebben.”


Hij nam zijn glas en zoals plankton dat langs de borstelige baleinen van een walvis doet, zo zag ik hagelwitte schuimkraag van het bier langs zijn snor naar binnen glippen.


Nee, we zaten niet écht samen aan de toog, maar zijn passage bij Friedl in het Radio 1-programma Touché werkte vannacht duidelijk nog door in mijn droom.


“I know the feeling Jean” bedacht ik. “Ik omschrijf het zelf als gepassioneerd nieuwsgierig zijn”.


Of ik nu je passie/je werk voor je vertaal naar straffe beelden, of ik die spreekwoordelijke vlieg mag zijn in je gezin tijdens een day in the life reportage of ik van op de eerste rij je huwelijk documenteer: voor een spons als mezelf is er niks zo heerlijk als me te laten onderdompelen in joùw verhaal. Als fotograaf heb je namelijk niet enkel op het moment van de opnames de schoonste job ter wereld. Ook daarna, wanneer ik zie hoe de beelden een plekje krijgen in joùw werk of leven, dan gloei ik van contentement. #serotonineoverload


Loop je al een aantal maanden rond met het idee “ Ik zou wel willen, maar…” en zie ik achter die drie puntjes nog wat belemmerende roadblocks in die mindset van jou om de stap te zetten? Laat het me weten! Perfectionism is a b*tch, geloof me, she and I go way back. Maar dankzij mijn ervaring met dat monster weet ik ook perfect hoe we ze mét de glimlach en nog meer plezier de laan uit sturen. Ik geef jou de boost die je nodig hebt om vol vertrouwen en mét plezier voor de camera te staan. Zonder geforceerde poses. #pinkypromise


Zo kan jij gezien worden zoals je (opr)ècht bent en krijg jij dat extra duwtje om te worden wie je al bent.

caption for image

PS/ Ook goesting om joùw verhaal in beeld te laten brengen? I’m all ears! Neem vandaag nog contact op. Ik luister graag naar je plannen!

Comments


bottom of page