top of page

Ik zet mezelf geregeld eens in de hoek.

Ik zet mezelf geregeld eens in de hoek. Zéker als ik aan het werk ben voor interieurvormgevers, want hoeken bieden je vaak het beste overzicht.Maar ook figuurlijk moet ik mezelf geregeld eens in de hoek zetten, zeker als ik in een periode zit waarin de rij deadlines de allures krijgt van een rij Britten die de queen een laatste groet willen brengen.


Of wanneer de stem van mijn innerlijke criticus weer zo Kempisch luid wordt als Natalia zelf en ik me er op betrap dat ik alles wat ik doe “te weinig of niet goed genoeg” vind en ik liefst helemaal onzichtbaar zou worden, want er zit toch niemand op mijn visie te wachten?


Dàn is het tijd om mezelf in de hoek te zetten.

Time out.

Loslaten.

En ademen.

Uitzoomen of te herbepalen waar die focus nu écht naartoe moet gaan.


Het is mijn missie om ondernemers niet enkel te voorzien van het juiste beeldmateriaal. Maar voor we daadwerkelijk shooten, vraag ik hen vriendelijk om zelf ook even in die hoek te gaan staan. Het is namelijk de beste plaats om na te denken over hùn missie en van daar uit kan ik hen het beste coachen hoe we samen dat unieke ondernemersverhaal kunnen vertalen naar de juiste beelden.


Op dinsdag 31 januari organiseer ik een dag minisessies voor ondernemers op een unieke locatie in Berchem. Samen bepalen we op voorhand hoe die korte en krachtige sessie er uit zal zien, zodat jij nadien straf beeldmateriaal hebt om je website en social media nieuw leven in te blazen.

Meer weten? Je leest er hier alles over.


Reserveer vandaag nog je plekje, de inschrijvingen sluiten op woensdag 25 januari.


Zie ik je daar?


Comments


bottom of page