top of page

Day in the life

Zelden is geluk iets wat je beleeft, meestal is het iets wat je
je herinnert.

Daarom help ik jou bij het vastleggen van die momenten, zodat je ze voor altijd kunt koesteren en - ook letterlijk- kunt blijven vasthouden. 

Geloof me: naarmate de tijd vordert, zal de emotionele waarde van deze beelden enkel maar stijgen. 

maud_jule_20-7763.jpg
carolien_steve-6504.jpg
fran_noor_yarah_koen-5601.jpg
ditl_juline-9865.jpg
day in the life

Portret

Een koppelsessie om de liefde te vieren, een gezins- of familiesessie bij een grote (of minder grote) mijlplaal in jullie leven of een reeks enkel en alleen over jou?  

Bring it on!

Day in the life

Geluk zit in kleine dingen. Met deze familiedocumentaire breng ik net die momenten in beeld die je als ouders amper registreert, maar die zo uniek zijn voor joùw gezin en puur goud waard zijn.

HUWELIJK

Of het nu een intieme ceremonie wordt op een sloep of een dansfeest in een sheltertent in de boomgaard van je grootouders, ik zorg er voor dat jullie de herinneringen en emoties van die dag niet enkel met de aanwezigen maar met alle generaties na jullie zullen kunnen blijven delen.

Portret

Je verrast je lief graag met een sessie om jullie band vast te leggen om nadien met het resultaat je huis mee te behangen, je bent zwanger en wil dit uniek moment vereeuwigen, je hebt een feestbeest (communie/lentefeest) in het gezin en wil een oprecht beeld van deze bijzondere periode, je vertrekt naar het buitenland en wil de achterblijvers verrassen koesterplaatjes van je gezin, je (groot)ouders zijn jarig of bewonderenswaardig lang getrouwd en je wil samen met de hele familie met hen die band en wat daaruit voortvloeide vatten in beelden? Be my guest! 

Schrik of geen zin om te poseren?

I know the feeling, want ook ik krijg schrik van mensen die een pose aannemen en niet laten zien wie ze écht zijn. Het is een diepgeworteld schoolfotografen-trauma vrees ik: Wie heeft ooit het idee gelanceerd dat je voor een portret braaf op je stoel moet zitten, je knieën naar rechts en je hoofd naar links moet draaien en liefst dan nog spontaan lacht binnen de 2.4 seconden? 

Laat dus vallen dat achterhaald idee, ga mee met me op stap, relax, maak plezier, geniet van elkaar of plaag elkaar een beetje. Dankzij mijn ervaring loods ik er je zo door!

nicky-3472.jpg

DAY IN THE LIFE

Het geluk zit in kleine dingen: Pistolets op zondagochtend met een eitje dat je net zelf uit het hok hebt opgevist, springen in de plassen tijdens een wandeling door het bos, verstoppertje spelen met opa, taart bakken en de keuken ongegeneerd onder smossen, knutselen tot je vingers samen kleven, je babybroer een badje helpen geven, het bed van mama en papa gebruiken als trampoline, relaxen in de hangmat,.... maar ook de kleine drama's zoals "ik had die pop eerst vast" of tranen na een onzachte landing naast het bed na zesde poging tot dubbele salto breng ik in beeld. Want dàt hoort er allemaal bij en net dat wil ik vastleggen.

Niks moet, er wordt niet geregisseerd, just come as you are! Ravot de pannen van het dak, doe samen met de kat een rustje in de zetel terwijl je sipt van je dampende tas thee, versier samen met je kleuters moddertaarten met alle bloemen die je maar kunt vinden in je tuin, ga een potje skaten voor de deur of laat de intimiteit van de eerste dagen met je baby in huis vastleggen op beeld.

 

Creëer de herinnering, ik zorg er voor

dat je ze voor altijd kunt blijven vasthouden.

leen_brecht_lasse_lone-106.jpg

HUWELIJK

Je kiest bewust niet voor de klassieke weg. Je houdt bijvoorbeeld meer van een gezellig kampvuur met vrienden dan van een flitsend en luid massa-event. Je kiest bewust voor een huwelijksdag die jullie persoonlijkheid weerspiegelt en ziet dat ook graag vertaalt worden in oprechte, spontane en ongedwongen beelden. Je gelooft net als ik dat het niet de toeters en bellen zijn die het verschil maken (al mogen die er natuurlijk altijd bij zijn op zo'n prachtige dag), maar vindt dat de schoonheid van jullie verhaal eerder zit in de connectie tussen de aanwezigen. 

Je hecht - naast je keuze voor een bepaalde stijl- ook belang aan de persoonlijke klik met mij als fotograaf: ik sta namelijk vaak ontzettend dicht bij jullie op die belangrijke dag. Kies je voor mij, dan heb je meteen ook een ontzorger-eerste-klasse mee op die dag. Ik was tijdens huwelijken ook al apotheek van dienst (paracetamol en pleisters zitten standaard in mijn fototas), ceremoniebegeleider (bruidskindjes terug naar de juiste plek loodsen, weliswaar nadat ik ze eerst gefotografeerd heb tijdens hun picknick onder het altaar), bemiddelaar (tussen schoonmama's die net een klassieker beeld voor ogen hadden bij de groepsfoto's en de bruid die het graag wat losser wil), schoenenpoetser (iets dat ik vaak uit schuldgevoel doe nadat ik je met die prachtige nieuwe schoenen het veld heb ingestuurd om die perfecte koppelfoto te maken) ... en dit alles zonder het vertellen van jullie verhaal uit het oog te verliezen! 

leen_glenn-8587.jpg
bottom of page