top of page

- some moments will never be forgotten
some will live eternally -

 

leen_glenn-8760.jpg

OWN YOUR WEDDING

Ik geloof dat als er één dag is waarop je

als koppel 100% je eigen zin mag doen,

je huwelijksdag moet zijn.

Ook de keuze voor een fotograaf die deze bijzondere dag in beeld brengt, maak je bewust. Want niet enkel jullie, maar ook iedereen die er die dag bij was én de generaties na jullie, zullen dit moment kunnen (her)beleven dankzij de foto's.

Vanzelfsprekend ben ik er om de hoogtepunten van die dag in beeld te brengen ,

maar ook de connectie tussen de aanwezigen en de kleine, schijnbaar onopvallende verhaaltjes die jullie mogelijks niet gezien hebben (busy day, right?) leg ik voor jullie vast. 

"Achteraf was ik stomverbaasd hoe véél dingen je gezien (en vastgelegd) had.

We hadden ook vaak niet door hoe dichtbij (letterlijk) je bij ons stond die dag."

Tine

tine_michiel-748.jpg

In een vorig leven was ik ongetwijfeld een kameleon, want ik blend heel gemakkelijk in een gezelschap.

Omdat ik anderen heel goed aanvoel (hooggevoelig zijn heeft ook zijn voordelen!), weet ik snel wat de andere nodig heeft om helemaal open te bloeien voor de camera en voel ik me in no time part of the family.

Mooie woorden

"Niet vergeten te ademen!"

"Vlak voor mijn "first look" was ik zo nerveus, ik dacht dat ik ging flauwvallen. Gelukkig was Sie in de kamer die me gerust stelde en zelfs ademhalingsoefingen met me deed. Ondertussen bleef ze fotograferen. Dat resulteerde in eerlijke, fragiele portretten. Heel mooi om achteraf terug te zien. "

Sara

"Schoonmoeder proof"

Mijn schoonmama neemt graag het heft in handen. Ze had  op onze trouwdag ook een heel ander idee van hoe er familiefoto's gemaakt moesten worden. Sieglinde maakt daar dan een grapje over, breekt het ijs en krijgt dan iedereen - inclusief mijn schoonmama- zo ver om het toch enthousiast voor de andere aanpak te gaan. I love it!

Vincent

"Geen nummer"

Sie neemt op voorhand uitgebreid de tijd om je te leren kennen en alles grondig voor te bereiden, waardoor ze op je trouwdag geen vreemde is.

Ze denkt mee na over de best mogelijke planning , gaf nuttige tips en wil ook oprecht het best mogelijke resultaat afleveren. Je voelt je allesbehalve een nummer.

Julie

Een huwelijksreportage bij BEELDerig start vanaf 1900 euro

 

Meer info over hoe zo'n reportage in zijn werk gaat en welke ongelooflijke waarde daar tegenover staat?

Klik dan hier!

Maar voor we zo ver zijn, nodig ik je graag eerst uit voor een babbel in de studio of in onze tuin onder de oude appelbomen.

bottom of page